SUBÜ Akyazı MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri Yıldız Entegre Fabrikasına düzenledikleri teknik gezi ile fabrikadaki üretim aşamalarını yerinde incelediler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Akyazı Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri ve öğretim elemanları Kocaeli’nde bulunan Yıldız Entegre Kartepe  Fabrikası’na teknik gezi gerçekleştirdi.   Teknik geziye Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurhan Yıldırım, Mobilya ve Dekorasyon Bolümü Öğr.Gör. Hüseyin Üner, Öğr.Gör. H. Altuğ Altaş ve Teknisyen Fehmi Yeşil katıldı.

Öğrenciler, Yıldız Entegre Fabrikası’nda üretilen, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kâğıdı ile tutkal üretim aşamalarını baştan sona ilgiyle izlediler.

Resimler