SUBÜ tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle akademik ve idari personeller Sülüklügöl Tabiat Parkı’nı keşfetti.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ)’nün düzenlediği sosyal ve sportif aktiviteler devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı organizasyonunda Sakarya’nın Akyazı ilçesi ile Bolu’nun Mudurnu ilçesi sınırında bulunan Sülüklügöl Tabiat Parkı’nda bir doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler ile akademik ve idari personeller SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Murat Şen’in rehberliğinde bölgede bulunan dağ yürüyüşü rotasını tamamlayarak doğal güzellikleri keşfettiler. Etkinliğe 20’si idari ve akademik personel olmak üzere toplam 90 kişi katılırken Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Yılmaz yaptığı açıklamada faaliyetlerin devam edeceğine ve öğrencilerin üniversitenin sosyal medya hesaplarını takip ederek ilgili bilgilendirmelere ulaşabileceklerine vurgu yaptı.

Resimler