SUBÜ, 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle düzenlenen Yeşilayfest’e katılım sağladı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle Yeşilay Sakarya Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Yeşilayfest’e katılım sağladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün de destek olduğu ve iki gün süren festival kapsamında; ‘Şişenin Dibi Sergisi’, alkol farkındalık gözlüğü, sportif faaliyetler, kahoot bilgi yarışması, oyunlar, konserler, atölye ve resim çalıştayı, film gösterimleri ve drama atölyeleri düzenlendi. Festivale SUBÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Genç Yeşilay Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selma Yılar ve topluluk öğrencileri katıldı. Festival bağımlılıklarla mücadele konusundaki farkındalığın artmasına ve toplumsal bilinç oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlendi.