SUBÜ Satranç Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonuyla ‘Satranç Turnuvası’ düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Satranç Topluluğu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda ‘Satranç Turnuvası’ düzenlendi. Spor Bilimleri Fakültesi’nde 40 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada tüm rakiplerini mağlup ederek ilk sırayı alan Fatih Şakir Yılmaz çeyrek altın, ikinci olan Umut Hasan Sertçelik 1000 TL ve üçüncü olan Ahmet Hamza Kaçar 500 TL’lik ödülün sahibi oldular. Dereceye girenle öğrencilere ödüllerini Satranç Topluluğu Akademik Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Sena Gizem Genç takdim etti. Genç, ilerleyen süreçte daha geniş kapsamlı yarışmalar düzenleyerek satranca olan ilgili artırmayı hedeflediklerini ifade etti.