SUBÜ’nün ev sahipliğinde, 28 üniversitenin katılımıyla ‘Sakarya Üniversite Tanıtım Fuarı’ düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) ev sahipliğinde ‘Sakarya Üniversite Tanıtım Fuarı’ düzenlendi. SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde aralarında devlet ve vakıf üniversitelerinin yer aldığı toplam 28 üniversitenin katılımıyla düzenlenen fuarda üniversite adaylarına yönelik hem genel hem de bölüm düzeyinde tanıtımlar yapıldı ve adayların soruları cevaplandırıldı. SUBÜ’nün de çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullarından akademisyenler adaylarla buluştu. Fuara katılan SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, katılımcı üniversitelerin stantlarını gezerek bilgi aldı. SUBÜ Tetra Topluluğu, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi ise öğrencilerin ilgili birimlerde geliştirdikleri ve Teknofest yarışmalarında başarı kazanan araçlar ile Kobuki ve KomiBot isimli robotlarını sergiledi.