SUBÜ Halkla İlişkiler Topluluğu, Poyrazlar Gölü’nde Adapazarı Belediyesi’nin desteklediği ve çeşitli aktivitelerin yapıldığı bir motivasyon etkinliği düzenledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sakarya Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Topluluğu’nun organizasyonu ve Adapazarı Belediyesi’nin destekleriyle Poyrazlar Gölü’nde bir etkinlik gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrencinin yer aldığı etkinlik doğa yürüyüşü ile başladı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ile SUBÜ Öğretim Görevlileri Nalan Üstüntaş, Celal Alpdoğan ve Ersin Berk’in de yer aldığı etkinlikte mangallar yakıldı, öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlendi, voleybol oynandı. Ayrıca Öğretim Görevlisi Ersin Berk, açık havada uygulamalı fotoğraf çekim tekniklerine yönelik bir ders vererek topluluk öğrencileriyle dönem sonunda yapılacak ‘Renk’ konulu sergi için fotoğraf çekimi yaptırdı. Akademisyenler ve öğrenciler etkinliğe yönelik destekleri için Başkan Işıksu’ya teşekkür ederken Işıksu ise finaller öncesinde Adapazarı’nda öğrenim gören öğrencilerin motivasyonunu artıracak bir etkinliğe destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.