SUBÜ personelleri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bursa gezisiyle şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma ve birlikte vakit geçirme fırsatı buldular.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, üniversite personelleri ve ailelerine yönelik Bursa Gezisi düzenledi. Gezi kapsamında tarihi dokusuyla ön plana çıkan Cumalıkızık Köyü, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Tophane Parkı, Ulu Cami, Koza Han ve Bursa Hayvanat Bahçesi ziyaret edildi. Bursa’nın tarihi, doğası ve kültürel yapısına ilişkin rehberlerden bilgi alan ziyaretçiler, Cumalıkızık Köyü’nde Osmanlı Devleti döneminden kalma tarihi evleri ve Cin Aralığı Sokağı’nı gezdiler. Tophane Parkı’nda bulunan Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi de ziyaret edilen yerler arasında yer aldı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çalışanlarımızın çeşitli etkinliklerle bir araya gelmesi, kaynaşması ve tanış olması kurumsal aidiyeti ve motivasyonu olumlu yönde etkiliyor. Gezilerimiz, doğa yürüyüşlerimiz ve etkinliklerimiz devam edecek” denildi.