SUBÜ Mekatronik Topluluğu, sektörün önde gelen firmalarından temsilcilerin öğrencilerle buluşturulduğu ‘Otomotiv Zirvesi’ düzenledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Mekatronik Topluluğu, ‘Otomotiv Zirvesi’ gerçekleştirdi. Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay yaptı. Türkay, sektörlere yönelik etkinliklerle öğrencilerin organizasyon ve iletişim becerisi kazandığının altını çizerek zirve için topluluk üyelerini tebrik etti. 3 ayrı oturumda gerçekleştirilen zirvede; Volvo Group İnsan ve Kültür İş Ortağı Nihal Şengün, Renault Trucks Ürün Müdürü Özgür Can, Tofaş-Fiat Malzeme Planlama ve Kontrol Müdürü Erol Hüroğlu ve Tırsan Treyler Toplam Kalite Yönetimi Müdürü Çiğdem Dalgıç tarafından sunumlar yapıldı. Misafirler, öğrencilere otomotiv sektörü ve firmaları hakkında bilgi vererek iş hayatı konusunda tavsiyelerde bulundu ve gelen soruları cevaplandırdı. Zirvenin sonunda Nihal Şengün’e SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, Özgür Can’a sosyal medya içerik üreticisi Oğuzhan Yıldırım, Erol Hüroğlu’na topluluk öğrenci başkanı Cihan Karapunar ve Çiğdem Dalgıç’a ise topluluk öğrenci başkan yardımcısı Yavuz Kaan Ünal tarafından günün anısına plaket takdim edildi. Ayrıca her konuk adına topluluk üyeleri tarafından fidan bağışında bulunuldu.