SUBÜ Kızılay Topluluğu, kan bağışı bilinci oluşturmak amacıyla bilgilendirme ve kan bağışı faaliyetlerinin yapıldığı bir etkinlik düzenledi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kızılay Topluluğu tarafından ‘Kızılay Haftası’ kapsamında kan stoklarına destek olmak ve bağış bilinci oluşturmak amacıyla bilgilendirme çalışması ve kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun sağladığı destekler ile Akyazı’da düzenlenen etkinlikte topluluk üyeleri vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı ve kan bağışında bulundu. SUBÜ daha önce gerçekleştirdiği kan bağışı farkındalık çalışmaları ve kan bağışlarıyla Kızılay tarafından Kurumsal Kan Bağışçısı Madalyası’na layık görülmüştü.