SUBÜ, İstanbul’da düzenlenen Türkiye Innovation Week 2023 ve Kocaeli’de düzenlenen ‘Üniversite Tercih ve Bölüm Tanıtım Günleri’ etkinliklerinde yer aldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkiye Innovation Week 2023’ isimli inovasyon buluşması ile Kocaeli Kongre Merkezi ve Kocaeli Antikkapı Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Üniversite Tercih ve Bölüm Tanıtım Günleri’ etkinliğinde yer aldı. SUBÜ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ev sahipliğinde 10’uncusu düzenlenen Türkiye Innovation Week 2023’te iki gün boyunca Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ile yer aldı. Etkinliğin ikinci gününde SUBÜ öğrencileri yenilenebilir enerji kaynaklarından gıda ve tarım teknolojilerine, yapay zekâdan finansal teknolojilere kadar birçok yeniliği inceleme fırsatı yakaladı. Kocaeli’deki etkinlikte SUBÜ üniversite adayı öğrencilerle buluştu. Fakülte ve meslek yüksekokullarından akademisyenler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin SUBÜ’ye ilişkin sorularını cevaplandırdı.