SUBÜ Erkek Basketbol Takımı, Zonguldak’ta düzenlenen Basketbol Bölgesel Lig Müsabakaları’nda üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Erkek Basketbol Takımı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Basketbol Bölgesel Lig Zonguldak Grubu Müsabakalarını üçüncü olarak tamamladı. Müsabakalarda Yalova Üniversitesi altın madalya kazanırken Kocaeli Üniversitesi ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Seray Soydaş Yaralı antrenörlüğünde mücadele eden SUBÜ ise bronz madalya kazandı. Böylece SUBÜ, TÜSF madalya sıralamasında 6 altın, 8 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplam 20 madalya ile 28’inci sıraya yükseldi.