1

Üniversitemizce AFAD Sakarya iş birliğiyle düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerleri Esentepe Kampüsü'nde ve İlçelerde bulunan tüm yerleşkelerimizde gerçekleştirilecektir. 23 Kasım Salı günü ilk olarak saat 10'da Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu'nda başlayacak olan program 11 'de Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde devam edecek. Öğleden sonraki program ise saat 14'de Sakarya Meslek Yüksekokulu'nda yapılacak.

24 Kasım Çarşamba günü saat 10'da Sağlık Bilimleri Fakültesi, saat 11'de ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda AFAD eğitim Seminerleri devam edecek.

25 Kasım Perşembe günü Hendek Meslek Yüksekokulu'ndaki eğitim seminerinin saati 12.00.

Gerçekleştirilecek olacak programlara tüm öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimiz davetlidir..